Rólam

Please specify image url

Skin Esthetic

Kaszner Emese

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar gyógytornász szakán.A több mint 10 év egészségügyben eltöltött gyakorlat során, nagyon sok, olyan beteggel találkoztam, akiknek mozgásszervi problémájuk mellett számos esztétikai bőrproblémájuk is volt, mint zavaró értágulatok, traumás műtött betegeknél a hegek, kismamáknál szülés után megjelenő seprűvénák vagy említhetném a pajzsmirigy alulműködésben (hypothyreosois) szenvedők száraz, érdes, vízhiányos bőrét. Manapság gyakori a sok embert érintő rosacea-s és aknés bőrelváltozás, hogy segítséget tudjak nyújtani ezen bőrproblémák kezelésében, döntöttem úgy, hogy megszerzem azt a tudást, ami ezen bőrelváltozások kezeléséhez szükséges. 2016.-ban kozmetikus végzettséget szereztem.

Egészségügyi szakkozmetikai specializációim a rosacea-s, aknés bőr mélyszintű ápolása, bőrszerkezet regenerálás, hegkezelés, Demodex-kezelés, anti-aging bőrfiatalító kezelések és az esztétikai hajszálértágulat kezelés.

2017.-ben nagy álmom vált valóra, mert sikerült létrehoznom egy innovatív bőrmegújító szalont, ami a nyugalom és a béke szigete. Fontos számomra a holisztikus szemlélet a test, lélek, szellem együttes kezelése. Jó érzés segíteni a már régóta bőrproblémákkal küzdő rosacea-s, aknés vendégeken. Az anti-aging kezelésekkel az idő múlását megállítani sajnos nem tudjuk, de viszont jelentősen késleltetni igen. Nagy örömömre szolgál, hogy a bőrfiatalítás területén is nap, mint nap sok elégedett vendéggel találkozom. Számomra fontos, hogy vendégeimmel őszinte, barátságos és hosszú távú kapcsolatot ápoljak! Remélem hamarosan, személyesen is találkozunk!

 

Kezelés közben

Kezelés közben 2

Kezelés közben

Kezelés közben