Meso Laser

A kozmetikai kezelések piacát napról napra elárasztják az új technológiák, trendek, maguk mögé utasítva a korábban jól bevált módszereket. Ezzel szemben a Meso Laser kezelések immár hat éve töretlen sikert aratnak a bőrmegújító kezelésekben. A német mérnökök által fejlesztett nagy teljesítményű lézer egyedülállóan intenzív és mély hatóanyag bevitelt tesz lehetővé. A Meso Laser high-tech kezelések átmenetet képeznek a kozmetikai és orvos esztétikai kezelések közt.

Meso Laser high-tech kezelések

FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA:

A nagy teljesítményű fókuszált elektroporációval 5-8 mm-es mélységbe tudjuk bevinni a kiváló, orvosi minőségű tiszta Age-Defense hatóanyagokat.

LÉZERES MEZOTERÁPIA:

intenzív 12 diódás nagy energiát közvetítő lézere és az egyedülálló fókuszált elektroporációs technológia garanciát jelent az eredményes és tartós kezelésekhez.

CW LASER:

Rétegelt hyaluronsavas feltöltés, 2 rétegű hyaluronsavas feltöltésről van szó. A rétegelt hatóanyag bevitelnek és a lézer aktiválásnak köszönhetően több héten át tárolja a bőr. Nem szívódik fel egy-két hét alatt, hanem hónapokig látható a kezelés eredménye!

tn_hqskincare age attraction logo

MESO LASER

  • Eredeti védett, ISO szabványos technológia
  • Elsőre is látványos kezelések
  • Tartós eredmények
  • 100%-os hatékonyság
  • Elérhető áron

Bejelentkezés, információ: