OXIJET KEZELÉS

OXYJET KEZELÉS

 • Transzdermális oxigénterápia
 • Tű nélküli eljárás
 • 98%-os tisztaságú molekuláris oxigén
 • TRD bőrfiatalító hatóanyagok
 • A bőrsejtek energiaállapotát növeli

Bejelentkezés, információ:

TRD oxigénterápia

Transzdermális oxigénterápia

Fájdalommentes tű nélküli hatóanyagbevitel

Az OXYJET géppel végzett transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással 98%-os tisztaságú molekuláris oxigénnel és TRD bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit.

A Minőség Garanciái: CE tanusítvány, Német precizitás, Klinikai teszteken bizonyított hatékonyság:I 1997: Fraunhofer Institut für Biomedizinische Technik St. Ingbert: A Nora Bode Gamma-L Stérum az OXYJET alkalmazása következtében 1 óra helyett 1 perc alatt eljut a bőr mélyebb rétegeibe.

2007: Cornwall Dermatology Research Truro: Bőrrák helyi kezelése során háromszor több hatóanyag vihető be az OXYJET készülék alkalmazásával.

Az OXYjet egy összetett és komplex eljárás, melyben a speciális hatóanyagbevitelt a 98%-os tisztaságú oxigén biztosítja. Az készülék az oxigént magas nyomással (2bar) fájdalommentesen injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. Az oxigén a bőrsejtek energiaállapotát növeli, a kollagén és hyaluronszintézisnek köszönhetően pedig a kötő- és támasztószövetek minősége is javul. Az oxigénen kívül transzdermális hatóanyagokat is juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. Kiváló eredménnyel kezelhetők a rugalmasságát vesztett, ráncos, megereszkedett arckontúrú, érett bőrök. A problémás bőr, mint  rosacea kezelésében is eredményesen használható.

Miért szükséges az oxigénkezelés?

A bőr számára, mint bármely más szervünk számára, a hibátlan működéshez elengedhetetlen az oxigén. Ezt a bőr részben a hajszálerek, részben a bőrlégzés segítségével kapja meg. A kor előrehaladtával a bőrlégzés is gátolttá válik a kialakuló szaruképzési- és leválási zavarok miatt, egy bizonyos kor után fokozott jelentőséget kap a bőr számára az oxigén, mint hatóanyag. Az oxigént együttesen alkalmazva korszerű hatóanyagokkal eredményesen javíthatjuk az idősödő és rosacea-s bőrök állapotát.

Oxigénkezelés a gyakorlatban pl: ránctalanító, bőrfeltöltő, energetizáló kezelés kapcsán:

 1. Lágy tisztító habbal (kókuszolaj, allantoin, tejsav) gyengéden letisztítjuk a bőrt.
 2. Frissítő tonikkal tonizálunk (magnólia-, fűzfapropolisz, zöldteakivonat, alfahidroxi-gyümölcssav komplex)
 3. A hámoldást egy enzimalapú kétfázisú peelinggel történik
 4. A hidratáló , energizáló kezelést egy Absolute Effect Energy ampulla és Absolute Energy szérum együttes alkalmazásával végezzük.
 5. A kozmetikum hatóanyagainak a bejuttatását az OXYjet készülék segítségével a pulzáló oxigén végzi 2 bar nyomáson.
 6. A száj és szem kezeléséhez speciálisan kifejlsztett hatóanyagkoncentrátumokat ugyancsak 2 bar nyomással „ fecskendezünk” helyspecifikusan a bőrbe.
 7. Az OXYspray ( hatóanyag és O2 szórópisztoly) folyamatos, 98%-os oxigénnel juttatja a hatóanyagot a bőrbe. A kezelőfejbe egy Chondroitin ATP, E-vitamin, F-vitamin, glicerin-észter, Panthenol, Bisabolol és laktát hatóanyag koncentrátum kerül. Feltölti, hathatósan átnedvesíti a biomatrixot.
 8. Az Oxy-fluid hatóanyagkomplex kifújása után , 98% tisztaságú oxigénnel fixáljuk azt 1-2 cm-re a bőrbe.
 9. Az OXYcool modullal Cold-lifting, egy úgynevezett Cryo2 kezelést végzünk. Az öt perces kezelés után a bőr hőmérséklete 10-12 Celsius fokra hűl le. Ennek hatására a bőrfelszínhez közeli véredények összehúzódnak, így a bőr még feszesebbé válik a szemkörnyéki duzzanatok csökkennek, gyulladás, bőrpír ugyancsak csökken.
 10. Ezt követően egy intenzíven hidratáló zselémaszkot (Chondroitin ATP, A- és E- vitamint) viszünk fel a bőrre, mely serkenti a sejtregenerációt, erősíti a bőr immunitását. Míg a krémpakolás fent van 10-15 perc , addig lehetőség van oxigéninhalációs maszk segítségével közvetlenül a tüdőbe belégzés útján gyógyászati célú oxigént inhalálni,K belélegezni. A belélegzett tiszta oxigén segíti a sejtlégzést, az anyagcsrét. Fáradékony, erősen igénybe vett fizikai és idegrendszeri állapotot javító „ agyfényesítő” hatással bír.

 

Oxyjet kezelés árak:

 • TRDoxygen Bőrfeltöltő Volume  arckezelés  a rugalmasságát vesztett, megereszkedett, ráncos bőrre   ( Időtartam: 60 perc): 21.500 Ft.
 • TRDoxygen Bőrfeltöltő Volume kezelés Arc,-nyak, dekoltázs  (Időtartam:90 perc): 24.900Ft
 • TRDoxygen Energy reload kezelés a fáradt, fakó, fénytelen, feszességét vesztett bőrre ( Időtartam: 60 perc): 21.500 Ft.
 • TRDoxygen Energy Reload kezelés Arc,-nyak, dekoltázs (Időtartam:90 perc): 24.900Ft
 • TRDoxygen Rosacea ( Időtartam: 60 perc): 21.500 Ft

mukodesi-elv